Pădurea Craiului

01

Vizitează singura peșteră turistică cu cristale din țară.

02

Admiră ceramica albă de Vadu Crișului.

03

Străbate peisajele sculptate în calcar.

DESCRIERE

O destinație pentru întreaga familie

Indiferent de vârsta sau dimensiunea familiei tale, în Pădurea Craiului vei avea ocazia să descoperi natura, să te bucuri de ea și să o prețuiești. Vei găsi aici facilități adaptate pentru orice vârstă și pregătire fizică, astfel încât să aveți împreună, părinți și copii, experiențe memorabile în natură.

Patru peșteri turistice amenajate cu alei și instalații de iluminare te așteaptă să pășești în „lumea de sub lume”, și este doar începutul! Echipat ca un speolog și însoțit de un ghid, poți continua să explorezi măruntaiele Pământului în două peșteri speoturistice. Sunt accesibile de la mic la mare și promit o experiență grozavă.

În Pădurea Craiului vei găsi nu mai puțin de 17 trasee de drumeție marcate, 5 poteci tematice și locuri interactive de joacă, trasee de cicloturism, un parcurs de via ferrata și chiar un traseu ușor de rafting. Toate sunt gândite special pentru familii cu copii și sunt tot atâtea oportunități de a petrece timpul activ în familie.

GALERIE FOTO

HARTĂ

Hărțile Zenith vă invită să descoperiți noi destinații cu peisaje, oameni și obiceiuri deosebite, oferind informații actuale și detaliate asupra activităților, serviciilor și atracțiilor existente în fiecare zonă.

VIDEO

Există zone spectaculoase în România care merită descoperite! Vizitându-le, te fac să te simți bine în natură, te introduc în natura locului, plină de vitalitate, îți oferă servicii și produse locale de bună calitate și fac ca vacanța ta să devină o mică „investiție” într-o economie locală care începe să funcționeze integrând conservarea naturii și cultura locală în ecuația economică prin ecoturism.

ARTICOLE DIN PĂDUREA CRAIULUI

CAZARE

ACTIVITĂȚI

EVENIMENTE

TRASEE

DESTINAȚII SIMILARE