Colinele Transilvaniei

01

Intră pe porțile bisericilor fortificate spre tainele istoriei Transilvaniei.

02

Savurează bucate alese și cultură locală la vestitele brunch-uri.

03

Pedalează prin unul din ultimele peisaje medievale din Europa.

DESCRIERE

Ultimul peisaj medieval al Europei

Îndrăgită de prinți contemporani și vizitată de oaspeți din întreaga lume, destinația de ecoturism Colinele Transilvaniei îți strecoară în suflet farmecul aparte al ultimului peisaj cu adevărat medieval din Europa.

Pe lângă frumoasele sate cu biserici fortificate, aici, în inima României, găsești pajiști explodând de culoare, cu o varietate de flori și de fluturi, cum rar ți-e dat să vezi. Prin pădurile răcoroase, cu arbori remarcabili, poți observa urme proaspete de cerb sau urs și poți desluși graiul păsărilor, care nu contenesc trilul fermecător.

În ritm cu natura, oamenii își îngrijesc pământul și-i transformă roadele în motive de sărbătoare la care te fac părtaș, cu imensă bucurie. De-a lungul văilor zglobii, ai tot timpul din lume să admiri peisajul, în timp ce faci loc unui curcubeu de senzații locale, presărate cu fructe de pădure, gospodării trainice și oameni primitori.

Colinele Transilvaniei sunt o invitație deschisă la a prețui natura, cultura locală și, mai ales, oamenii!

GALERIE FOTO

VIDEO

Există zone spectaculoase în România care merită descoperite! Vizitându-le, te fac să te simți bine în natură, te introduc în natura locului, plină de vitalitate, îți oferă servicii și produse locale de bună calitate și fac ca vacanța ta să devină o mică „investiție” într-o economie locală care începe să funcționeze integrând conservarea naturii și cultura locală în ecuația economică prin ecoturism.

ARTICOLE DIN COLINELE TRANSILVANIEI

CAZARE

ACTIVITĂȚI

EVENIMENTE

TRASEE

DESTINAȚII SIMILARE