Werk 2

DESCRIERE

Agropensiunea Werk 2 este situată în Saschiz, județul Mureș – localitate aflată în patrimoniul Mondial UNESCO, conectată la Via Transilvanica și la traseul de biciclete care leagă satele săsești din zona Sighișoara – Târnava Mare, în Colinele Transilvaniei. Aceasta  se află între biserica evanghelică fortificată și cetate, în centrul localității, într-o zonă ferită de zgomotul drumului european care traversează Saschizul.

Pensiunea dispune de 4 camere de cazare, fiecare cu baie proprie, un spațiu comun generos, precum și o bibliotecă. Se folosesc panouri solare pentru încălzirea apei și a camerelor, iar materialele utilizate sunt preponderent lemnul, piatră și cărămidă. Astfel sunt combinate în mod armonios confortul modern și arhitectura locală. Suprafețele vitrate din spațiul comun fac vizibilă grădina generoasă și restul gospodăriei. Locația e liniștită, călduroasă în anotimpul rece și răcoroasă în timpul verii.

Pensiunea e dimensionată astfel încât tânără familie care o administrează să o poată gestiona direct, cu impact minim asupra mediului și într-o atmosferă familială.

CONTACT

Adresa: Saschiz, nr. 163, comuna Saschiz, județ Mureș
Telefon:  +40 756 872 465
Website:  www.werk2.ro

GALERIE FOTO

LOCALIZARE

COLINELE TRANSILVANIEI

Descoperă mai multe activități, trasee și evenimente recomandate în destinația de ecoturism Colinele Transilvaniei.

CAZĂRI SIMILARE