Copşamare Guesthouses

DESCRIERE

Situată într-un sat săsesc, în inima destinației de ecoturism Colinele Transilvaniei, Pensiunea Copşamare Guesthouses vă pune la dispoziție patru case diferite, restaurate după linia arhitecturii tradiționale. Pentru o experiență de neuitat în vacanța dumneavoastră, vă puteți bucura de drumeții, plimbări cu bicicleta sau cu căruța, vânătoare de trufe și multe alte surprize.

Pensiunea Copșamare oferă un refugiu perfect pentru relaxare, dar și posibilități diverse de a petrece timpul liber la țară în mijlocul naturii.  Decorate cu mobilier local și dotate cu confortul stilului de viață modern, casele îți oferă confortul de acasă.

Copșa Mare este un sat săsesc unic, tradițional și păstrat, situat la numai 2 km de Biertan, renumitul sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. Este situat în centrul Triunghiului Transilvaniei format din orașele istorice Brașov, Sighișoara și Sibiu. Această parte a României este renumită pentru bisericile fortificate, peisajele sale pitorești și pentru cultura sa bogată cu tradiții.

CONTACT

Adresa: Copșa Mare 146, 557046 Biertan, jud. Sibiu

GALERIE FOTO

LOCALIZARE

COLINELE TRANSILVANIEI

Descoperă mai multe activități, trasee și evenimente recomandate în destinația de ecoturism Colinele Transilvaniei.

CAZĂRI SIMILARE