Pensiunea Veseud11

DESCRIERE

Nu departe de centru ţării, într-un loc retras din Colinele Transilvaniei, departe de aglomeraţie, pensiunea Veseud11 oferă autenticitate, relaxare, voie bună, natură pură şi posibilitatea de a explora zonele turistice din apropiere şi stilul de viaţa local specific satelor săsești.

Pensiunea Veseud11 este compusă din 3 case săseşti care au fost transformate în pensiune, dar care în același timp și-au păstrat autenticitatea. Casele au curţi spaţioase cu deschidere spre grădină, șură renovată cu terasă pentru servit masa sau poate doar pentru o cafea servită în aerul proaspăt al dimineților. 

Cazarea este oferită în 3 camere duble și 3 apartamente atent renovate și în care au fost păstrate elementele decorative autentice. Gazdele au grijă să recreeze atmosfera cu iz de odinioară și incing cuptorul cu lemne pentru a coace pită cu cartofi pe vatră, hencleș săsesc şi multe alte bunătăţi. 

Curtea este plină de animale, de la păsări până la măgăruşi care abia aşteaptă să fie răsfăţaţi de oaspeţi. În weekenduri se organizează plimbări la pas sau cu trăsura în căutarea şi descoperirea naturii şi a liniştii aproape de pădure.

CONTACT

Adresa: sat Veseud, nr. 11, comuna Chirpăr, județ Sibiu

GALERIE FOTO

LOCALIZARE

COLINELE TRANSILVANIEI

Descoperă mai multe activități, trasee și evenimente recomandate în destinația de ecoturism Colinele Transilvaniei.

CAZĂRI SIMILARE