Dominic Boutique

DESCRIERE

Puține experiențe pot fi comparate cu a înnopta într-o casă din 1775 într-un sat săsesc din Transilvania. Căsuțele Dominic Boutique din Cloașterf sunt idilice, liniștite, romantice și în mijlocul naturii. 

Pensiunea este compusă din 6 spații de cazare răspândite într-o gospodărie săsească ce include Casa Mare, fosta bucătărie de vară, șura, adăpostul de animale și adăpostul pentru lemne. Căsuțele au fost renovate cu dragoste și transformate în spații primitoare, urmând tradițiile și motivele locale, astfel încât oaspeții se pot bucura de rezultat. Marea parte a obiectelor de mobilier sunt vechi de sute de ani și au fost restaurate încet, cu grijă, ca un omagiu pentru viața nouă pe care au primit-o. 

În spatele șurii începe o mică livadă de meri bătrâni și mai departe, pe măsură ce urci dealul, vei ajunge pe culme într-o pădurice. O plimbare energizantă pe dealurile învecinate sau o după-amiază liniștită citind sub un nuc, o escapadă fermecătoare la picnic sau o vizită la fermele din zonă, o degustare de vin la apus sau un căutat de stele căzătoare la miezul nopții, sunt doar câteva din răsfățurile care îți stau la îndemână.

CONTACT

Adresa: sat Cloașterf, nr. 20, comuna Saschiz, județ Mureș

GALERIE FOTO

LOCALIZARE

COLINELE TRANSILVANIEI

Descoperă mai multe activități, trasee și evenimente recomandate în destinația de ecoturism Colinele Transilvaniei.

CAZĂRI SIMILARE