Medieval Transylvania Heritage Cycling Tour

DESCRIERE

Medieval Transylvania Heritage Cycling Tour este o experiență de minunată în destinația de ecoturism Colinele Transilvaniei. Experiența culinară locală, a meseriilor, istoria vinul și experiența de degustare a brânzei ecologice. În 8 zile poți să descoperi moștenirea saxonă, cultura și tradițiile acestei zone medievale. Navighează 300 de km pe bicicletă prin satele tradiționale săsești, care fac parte din mai multe zone naturale protejate la nivel european în cadrul rețelei Natura 2000.

Această excursie cu ghid vă duce pe drumuri de țară și peisaje pitorești, departe de rutele aglomerate, pe teren plat, pe trasee pavate, pe trasee de downhill, pe care să te poți bucura în liniște de acest peisaj incredibil al Transilvaniei. Veți experimenta șapte sau opt zile minunate de ciclism amestecate cu o experiență culinară și culturală extraordinară. Puteți observa în aceste tururi arhitectura istorică, păstrată încă din Evul Mediu, vizitând biserici fortificate, castele, sate izolate și chiar orașul medieval Sibiu, Capitala Culturală a Europei în 2007. Peisajul este un mozaic de păduri de stejar și fag, pajiști bogate și pășuni. Satele mici din Transilvania, centrate în jurul bisericilor fortificate, păstrează încă aspectul medieval.

ZIUA 1: Ziua de sosire: sosirea individuală în Brașov (170 km din București)
ZIUA 2: Tură din zona Brașov la Tălișoara
ZIUA 3: Tură de la Tălișoara la Viscri
ZIUA 4: Tură din Viscri la Criț pe bicicletă și din Criț la Sighișoara cu mașina
ZIUA 5: Tură de la Sighișoara la Cund
ZIUA 6: Tură în Cund
ZIUA 7: Tură din Biertan la Sibiu via Alțâna, Nohrich, Cornățel
ZIUA 8: Călătorie cu trenul la București

Opțional, programul se poate prelungi cu o zi în zona Sibiului, urmând ca transferul la București să se realizeze în ziua 9.

DETALII

Email: home@carpatbike.ro
Website: www.carpatbike.ro
Activitate organizată de: CarpatBike
Despre organizator: În adierea vântului, cu zâmbetul pe buze și plini de energie, admirăm peisajele superbe întâlnite în călătoriile noastre. Împreună cu gazdele noastre atent alese, îți pregătim o aventură de neuitat. CarpatBike organizează vacanțe pe bicicletă în diverse regiuni ale României pentru a explora minunatul peisaj și cărările bătătorite ale satelor românești. Tururile noastre vă vor purta prin regiuni precum Maramureș, Transilvania, Bucovina, Delta Dunării sau Moldova.
Data: 01 mai – 31 octombrie

LOCALIZARE

COLINELE TRANSILVANIEI

Descoperă mai multe activități, trasee și evenimente recomandate în destinația de ecoturism Colinele Transilvaniei.

ALTE ACTIVITĂȚI DIN COLINELE TRANSILVANIEI