Eat Local – Gourmet Weekend

DESCRIERE

Pentru 2020 am pregătit în parteneriat cu Asociația My Transylvania și Slow Food Sibiu cardul Eat Local – Gourmet Weekend. Acesta conține 3 experiențe de cultură gastronomică unice:
– participarea la un Transilvanian Brunch / Flavours and Sounds of Transylvania organizat în satele din sudul Transilvaniei;
un tur de cultură gastronomică în muzeul ASTRA din Sibiu;
– o degustare de produse locale la mici producători, membrii ai cooperativei Sibiu Food Hub.

Manifestele noastre:

  • Creștere Locală – Tradiție și inovație: Află poveștile localnicilor, descoperă patrimoniul cultural gastronomic.
  • Ecologic – Celebrăm teritoriul și biodiversitatea: Experimentează locațiile noastre apropiate de natură și practicile fermierilor.
  • Încredere în surse – Ușor de descoperit: Te ajutăm să descoperi mâncare bună, informații despre micii producători locali, cât și despre evenimente.
  • Întâi natura – Savurăm anotimpurile: Bucurați-vă de produse proaspete, locale, de sezon. Hai să mâncăm local și să ne bucurăm de gusturi de neuitat într-un mediu fermecător!

ALTE TURURI OFERITE DE REKY TRAVEL AND EVENTS

DETALII

Email: contact@mytransylvania.ro
Website: www.experiences.mytransylvania.ro
Activitate organizată de: Reky Travel and Events
Despre organizator: Reky Travel oferă experiențe de slow travel pentru exploratori relaxați. Reky Travel este o agenție de turism de familie, care dezvoltă și promovează activități de ecoturism și turism rural în Transilvania și în alte regiuni istorice din România. De 20 de ani ne ghidăm oaspeții cu bucurie și spunem poveștile oamenilor locului. Cu mult entuziasm, dezvoltăm noi tururi și activități în mod constant, căutăm locuri nedescoperite pentru voi sau recomandăm experiențe rare și impresii. În plus, încercăm să dezvoltăm forme de turism sustenabil.
Data: aprilie-decembrie

LOCALIZARE

COLINELE TRANSILVANIEI

Descoperă mai multe activități, trasee și evenimente recomandate în destinația de ecoturism Colinele Transilvaniei.

ALTE ACTIVITĂȚI DIN COLINELE TRANSILVANIEI