Plimbare cu trăsura în Colinele Transilvaniei

DESCRIERE

Plimbarea cu trăsura în destinația de ecoturism Colinele Transilvaniei poate fi oricând o experiență frumoasă de care vă puteți bucura în vacanță!

Fie că alegeți o plimbare scurtă prin sat, fie că vreți să faceți o vizită la țiglăria tradițională, la cărbunari sau în satul vecin ca să urcați în turnul slăninilor, trăsura poate fi o alternativă comodă pentru cei care vor să guste domol din frumusețea locului și nu doresc să călărească.

Este o modalitate perfectă pentru a cunoaște și a vă bucura de specificul satelor săsești din Colinele Transilvaniei.

Trăsura poate transporta cinci persoane și vizitiul. În funcție de mărimea grupului, pot fi incluși și unul-doi copii. Tariful pentru fiecare plimbare este fix, indiferent de numărul de persoane din atelaj.

ALTE TURURI OFERITE DE VILLA ABBATIS

DETALII

Adresa: Str. Principală nr. 27, sat Apoș, comuna Bârghiș, 557036, județ Sibiu
Telefon: +40 735 334 500
Email: villaabbatis@yahoo.com
Website: www.villaabbatis.com/ro
Activitate organizată de: Villa Abbatis
Despre organizator: Villa Abbatis este un centru de echitație situat în Apoș, județul Sibiu, un vechi sat săsesc din inima Transilvaniei, într-o zonă cu biserici fortificate și păduri seculare. Oferim experiențe culturale călare, în sate din Colinele Transilvaniei, cu posibilități de servire a mesei și de cazare. Veniți cu noi pentru un galop în câmp deschis, degustări de produse locale, vizite la țiglăria tradițională și la cărbunari și pentru a observa stilul de viață în sate în care timpul a stat pe loc.
Data: 01 ianuarie – 31 decembrie

LOCALIZARE

COLINELE TRANSILVANIEI

Descoperă mai multe activități, trasee și evenimente recomandate în destinația de ecoturism Colinele Transilvaniei.

ALTE ACTIVITĂȚI DIN COLINELE TRANSILVANIEI