Sărbătoarea Rabarăbrului

DESCRIERE

Sărbătoarea Rabarbărului revine! Rabarbar, rubarbă, rabarbură, indiferent cum îl numiți, aici, în Colinele Transilvaniei, avem în abundență. Din acest motiv, începând cu anul 2011, Vecinătatea Femeilor din Saschiz i-a dedicat o sărbătoare. În primul weekend din mai, când este timpul pentru rabarbăr, vă invităm în curtea Bisericii Evanghelice, unde se vor aduna gospodinele, fermierii și micii producători din Saschiz și din zona Târnava Mare.

Veniți să descoperiți comunitatea, să gustați și să achiziționați preparate cu rabarbăr, să ascultăm împreună muzică de fanfară și recitaluri de chitară sau orgă în biserica fortificată din centrul satului și să participați la concursuri. În cadrul evenimentului, va avea loc și un atelier de gătit cu rabarbăr, iar producătorii locali și artizanii din comuna Saschiz își vor expune produsele la standuri pentru vânzare. Intrarea este liberă, însă donațiile sunt binevenite și ne ajută să ducem mai departe proiectele Vecinătății Femeilor pentru comunitate.

DETALII

Adresa: Biserica Evanghelice din Saschiz, jud. Mureş
Website: www.facebook.com/Vecinatatea-Femeilor-din-Saschiz
Organizator: Vecinătatea Femeilor Saschiz, Fundația ADEPT Transilvania, Colinele Transilvaniei Primăria comunei Saschiz, Consistoriul Evanghelic C.A. Saschiz, Asociatia YOYO, Hanul Cetății, Pensiunea Violeta, Centrul de Voluntariat Saschiz
Data: 11 mai
Tip Eveniment: Eveniment cultural

LOCALIZARE

COLINELE TRANSILVANIEI

Descoperă mai multe activități, trasee și pensiuni recomandate în destinația de ecoturism Colinele Transilvaniei.

EVENIMENTE SIMILARE