Băile Tuşnad și Împrejurimile

01

Relaxează-te pe malul singurului lac vulcanic din România.

02

Încarcă-te cu sănătate din izvoarele minerale tămăduitoare.

03

Înțelege cultura locală, prin meșteșugurile tradiționale.

DESCRIERE

Băile Tuşnad, destinația perfectă pentru o cură de întinerire la trup și suflet, este scăldată de miraculoase izvoare de ape minerale cu puteri tămăduitoare, ce dau echilibru și împăcare celor ce le încearcă. Completate de mofete, aer bogat ionizat și climat sub-aplin, te vor transforma în voinicul din poveste ce își reface forțele și vitalitatea peste noapte.

Așa poți colinda în drumeții scurte, la pas sau pe bicicletă, pe sub brazi răcoroși, până la singurul lac vulcanic din ţară, lacul Sfânta Ana, sau alături, la o minunată rezervaţie cu plante relicte din epoca glaciară, Tinovul Mohoş. Munţii dimprejur garantează privelişti aparte: Harghita – munte vulcanic cu străfunduri înfierbântate de magmă şi munţii Bodoc – domoli, împodobiţi de fagi.

Vizitează sate tradiționale cu porți de lemn și biserici fortificate, simboluri ale culturii secuiești. Gustă kürtősul și mâncărurile tradiționale secuiești și alege un suvenir din produsele locale. Te invităm să descoperi și valorile naturale specifice zonei și rezervațiile naturale situate în destinație.

GALERIE FOTO

HARTĂ

Hărțile Zenith vă invită să descoperiți noi destinații cu peisaje, oameni și obiceiuri deosebite, oferind informații actuale și detaliate asupra activităților, serviciilor și atracțiilor existente în fiecare zonă.

VIDEO

Există zone spectaculoase în România care merită descoperite! Vizitându-le, te fac să te simți bine în natură, te introduc în natura locului, plină de vitalitate, îți oferă servicii și produse locale de bună calitate și fac ca vacanța ta să devină o mică „investiție” într-o economie locală care începe să funcționeze integrând conservarea naturii și cultura locală în ecuația economică prin ecoturism.

CAZARE

EVENIMENTE

DESTINAȚII SIMILARE

Meniu