Ținutul Zimbrului

01

Simte emoția locului privind Pădurea de Argint și Codrii de Aramă.

02

Vizionează pios satele monastice Agapia și Văratec, unice în Europa.

03

Întâlnește zimbrii în libertate.

DESCRIERE

Ținutul Zimbrului, este o zonă care adăpostește o moştenire spirituală şi naturală fără preţ, meleaguri pline de har divin, aflate la graniţa dintre realitate şi basm. Reapariția zimbrului în libertate, după ani de eforturi, este chiar ca o poveste întrupată.

Specificul zonei este dat de împletirea frumuseţilor naturale cu valorile culturale şi spirituale. Comunitatea monahală prezentă aici este a doua ca mărime din Europa (după cea de la Muntele Athos), satele monastice (Văratec, Agapia, Neamţ), cu modul lor deosebit de organizare, reprezintă un unicat european.

GALERIE FOTO

VIDEO

Există zone spectaculoase în România care merită descoperite! Vizitându-le, te fac să te simți bine în natură, te introduc în natura locului, plină de vitalitate, îți oferă servicii și produse locale de bună calitate și fac ca vacanța ta să devină o mică „investiție” într-o economie locală care începe să funcționeze integrând conservarea naturii și cultura locală în ecuația economică prin ecoturism.

HARTĂ

Hărțile Zenith vă invită să descoperiți noi destinații cu peisaje, oameni și obiceiuri deosebite, oferind informații actuale și detaliate asupra activităților, serviciilor și atracțiilor existente în fiecare zonă.

CAZARE

Momentan în zonă nu există cazări oferite de membri AER sau certificate Eco-România.

ACTIVITĂȚI

EVENIMENTE

DESTINAȚII SIMILARE

Meniu