Targ Amsterdam - Fair for Special Journeys -Asociatia de Ecoturism Romania

Fair for Special Journeys – un târg cu dichis în inima Olandei

Asociația de Ecoturism din România (AER) a reușit să atragă din nou atenția olandezilor asupra României, pentru al doilea an consecutiv, la târgul Fair for Special Journeys din Amsterdam, fiind singurii reprezentanți ai României la acest târg. Drept urmare anul a început bine și asta ne dă energie și satisfacție să continuăm promovarea zonelor inedite și spectaculoase ale României. 

Târgul a avut loc în perioada  11-12 ianuarie 2020, iar alături de AER, la stand, au participat reprezentanții de la două destinații de ecoturism și reprezentantul unui tur-operator din Pădurea Craiului, nou membru AER – Aventura Trekking. Feedback-ul a fost foarte bun, prin urmare, acest târg va rămâne în atenția noastră și în anii următori.

„Târgul este unul mic, dar publicul este de foarte bună calitate și nu prea am avut cereri care să iasă din limitele ofertelor noastre. Au fost mulți vizitatori interesați de natură și de cultura rurală. Piața olandeză nu cunoaște prea multe despre România, dar îi mână curiozitatea și relativa apropiere (în comparație cu celelalte destinații exotice prezente la târg). Un procent destul de mare alege să călătorească fie cu trenul sau cu mașina spre România, fiind avantajate, evident, destinațiile din vest. Au fost interesați de o vacanță activă în România, mai ales de activități din oferta prezentată ca: drumeție ușoară între sate, drumeție montană, ciclism de șosea, mountain biking, dar si observarea de animale și cultura rurală.”, povestește colegul nostru Bogdan Papuc, director executiv AER.

GALERIE FOTO

Participăm cu stand propriu la minim 3 târguri internaționale pe an. De regulă acestea sunt specializate pe natură și cultură rurală astfel încât să ajungem la publicul pe care ni-l dorim. Pe lista noastră în acest an mai sunt Destinations – Londra și TourNaturDüsseldorf.

Participarea cu stand propriu la aceste târguri este posibilă datorită sprijinului financiar oferit de Fundația pentru Parteneriat și Romanian-American Foundation în cadrul programului de dezvoltare al destinațiilor de ecoturism.

AER are misiunea de a promova și dezvolta ecoturismul pentru a contribui la conservarea naturii și a veni în sprijinul comunităților locale din zonele cu valoare naturală. În acest fel, AER contribuie la creșterea calității serviciilor legate de ecoturism și promovează natura ca element esențial al imaginii turistice a României. 

DISTRIBUIE

ULTIMELE ARTICOLE