Observare de urși în Carpați și drumeție

DESCRIERE

Petrece 7 nopți în mijlocul naturii, într-un sat de munte cu case răsfirate, unde te vei bucura de priveliști impresionante.

Villa Hermani este situată în satul Măgura, în Parcul Național Piatra Craiului. Gazdele primitoare de la Villa Hermani au cunoștințe vaste despre cultura transilvăneană și natură, iar preparatele culinare de casă sunt pregătite din ingredient locale.

Programul turistic include drumeții în Piatra Craiului și Bucegi și prin satele de la poalele munților. Poți merge pe urmele urșilor bruni și să explorezi orașul Brașov și castelul Bran.

Ziua 1 – Sosire la Villa Hermani și servirea cinei.

Ziua 2 – După micul dejun vei petrece ziua în plimbare în zona satelor Măgura și Peștera. O să vizitezi case tradiționale și vei afla lucruri interesante despre istoria acestor așezări. De asemenea, vei vizita o peșteră care găzduiește cinci specii diferite de lilieci.

Ziua 3 – Căruțele trase de cai vă vor purta prin Valea Bârsa, în timp ce vă puteți bucura de priveliștea spectaculoasă către Munții Piatra Craiului. După plimbarea cu căruța, urmează o drumeție pe Valea Bârsa până la un schit din zonă. Seara, se merge la un observator de urși însoțiți de un paznic de vânătoare.

Ziua 4 – Zi de drumeție până sus la pășunile alpine către Coja și Peștera de unde poți vedea creasta de 25 de km a Pietrei Craiului și poți să te bucuri de liniștea naturii.

Ziua 5 – După ce vei fi transferat cu mașina la Bușteni, vei lua telecabina până la Babele. De aici începe traseul montan în direcția vârful Omu (2505 m) din Munții Bucegi.

Ziua 6 – Vei fi transferat cu mașina la castelul Bran. După vizitarea acestuia urmează un tur ghidat al Brașovului. După-masă, specialiști de la Universitatea Transilvania din Brașov te vor însoți la o zonă de lacuri din afara Brașovului pentru observare de păsări.

Ziua 7 – Vei vizita Libearty, cel mai mare sanctuar de urși din Europa, după care urmează o drumeție ușoară până în satul Vulcan.

Ziua 8 – Mic dejun și întoarcere acasă

DETALII

Website: www.cntours.eu
Activitate organizată de: Carpathian Nature Tours

GALERIE FOTO

LOCALIZARE

ZĂRNEȘTI-PIATRA CRAIULUI

Descoperă mai multe trasee, pensiuni și evenimente recomandate în destinația de ecoturism Zărnești-Piatra Craiului.

ALTE ACTIVITĂȚI ÎN ZĂRNEȘTI-PIATRA CRAIULUI