Noroc România – 3 activități

DESCRIERE

Pentru cei care vor să combine mountain-biking-ul cu drumețiile precum și cu vizitarea unor puncte turistice de interes, împreună cu ghizii acestui tur poți să descoperi peisajele inedite din Transilvania, Țara Branului și Țara Bârsei.

Programul și detaliile oferite de organizatori:

Ziua 1: Transfer de la aeroport la Zărnești, cel mai important oraș pentru vizitarea Parcului Național Piatra Craiului

Ziua 2: Drumeție în Piatra Craiului. Dimineață vom vizita Rezervația de urși „Libearty” din Zărnești, apoi vom urma o potecă îngustă pe la poalele munților.

Ziua 3: Vom vizita sediul administrației Parcului Național Piatra Craiului unde vizitatorii primesc explicații despre importanța conservării mediului înconjurător. Vom pedala până la Fântâna lui Botorog apoi vom urca pe jos la cabana Curmătura. Vom coborî prin Prăpăstiile Zărneștiului iar în scurt timp vom ajunge în Măgura.

Ziua 4: În această zi vom pedala să descoperim viața satelor de munte. O oportunitate inedită de a vedea cum trăiesc acești oameni într-o perfectă simbioză cu natura.

Ziua 5: Zi pentru drumeție în Țara Branului, pe versantul vestic al munților Bucegi. Vom admira priveliștea impresionantă a acestora precum și frumusețea poienilor alpine și a caselor mici tradiționale.

Ziua 6: Aceasta este ziua în care ne vom bucura câte puțin din fiecare activitate. Vom vizita Castelul Bran, vom pedala până la Râșnov pentru a vedea cetatea și vom ajunge la sfârșitul zilei în fermecătorul oraș Brașov.

Ziua 7: După micul dejun, turul orașului Brașov, apoi transfer la aeroport.

Dimensiunea grup: 6 – 14 persoane
Detalii tehnice: aproximativ 140 km distanță cu 3500 metri + diferență de nivel
Teren: 15% asfalt, 50% drumuri de țară, 35% poteci marcate
Nivel: ușor-mediu
Stil: AM și XC pentru secțiunea MTB
Nivel: ușor-mediu
Tur ghidat sau auto-ghidat.

ALTE TURURI OFERITE DE NOROC ROMÂNIA

Nu am găsit niciun rezultat.

DETALII

Facebook: Mountainbike Romania
Activitate organizată de: Noroc România
Despre organizator: Turele Noroc România sunt gândite și conduse de doi pasionați de mountain bike (frate și soră) care își iubesc locul natal: Zărnești, Țara Bârsei, și care doresc să-l promoveze și să împărtășească și altor pasionați de MTB simplitatea și frumusețea sălbatică a acestui ținut muntos.
Data: 15 aprilie – 30 septembrie

LOCALIZARE

ZĂRNEȘTI-PIATRA CRAIULUI

Descoperă mai multe trasee, pensiuni și evenimente recomandate în destinația de ecoturism Zărnești-Piatra Craiului.

ALTE ACTIVITĂȚI DIN ZĂRNEȘTI-PIATRA CRAIULUI