Observare animale sălbatice – program de iarnă

DESCRIERE

Însoțiți de un cercetător specializat pe viața sălbatică, veți fi ghidat în zonele cu maxime șanse de observare animale sălbatice, acesta vă va ajuta și să interpretați urmele lăsate de diverse animale în pădure.

Este un tur de dificultate mai mare destinat persoanelor cu o condiție fizică bună și echipament de iarnă (obligatoriu). Implică excursii în pădure dimineața înainte de răsărit și seara înainte de apus, cu temperaturi scăzute . Totuși, ținând cont de faptul că sunt animale sălbatice și că nu folosim niciun fel de atractante, nu există garanții că veți vedea animale sălbatice însă șansele sunt mai mari în aceste momente ale zilei! Turul se face doar iarna în condiții de zăpadă.

Cazarea și masă: Cazarea se face la o pensiune din Zărnești, confortabilă, fără un lux deosebit, însă cu gazde primitoare și mâncare delicioasă.

Descoperă mai multe informații despre activități, cazare și evenimente recomandate în destinația de ecoturism Piatra Craiului-Zărnești sau vizitează pagina web a destinației pentru informații complete.

ALTE TURURI OFERITE DE ABSOLUTE CARPATHIAN

DETALII

Website: www.absolute-nature.ro
Activitate organizată de: Absolute Carpathian
Despre organizator: Mic tur-operator din zona Zărnești, Brașov, specializat pe excursii de observare a animalelor sălbatice, explorarea zonei rurale și a obiectivelor istorice din zona Bran-Râșnov-Brașov-Prejmer.
Data: 01 decembrie – 15 aprilie

GALERIE FOTO

LOCALIZARE

ZĂRNEȘTI-PIATRA CRAIULUI

Descoperă mai multe trasee, pensiuni și evenimente recomandate în destinația de ecoturism Zărnești-Piatra Craiului.

ALTE ACTIVITĂȚI DIN ZĂRNEȘTI-PIATRA CRAIULUI