Drumeție în Parcul Național Piatra Craiului – 2 zile

DESCRIERE

Programul include drumeție de două zile în Parcul Național Piatra Craiului și o zi în Parcul Natural Bucegi. Veți vizita satele montane deosebit de pitorești din zona Branului, cu posibilitatea urcării pe cel mai înalt vârf din Piatra Craiului în compania unui ghid montan licențiat.

Durata medie a drumeției în fiecare zi va fi între 5 și 8 ore, și va include traversarea Prăpăstiilor Zărneștiului și a două sate de munte extrem de pitorești, Măgura și Peștera, vizitarea unei stâne tradiționale și posibilitatea urcării pe cel mai înalt vârf din Piatra Craiului dacă ne vor permite condițiile meteo. Cazarea se va face la una din pensiunile din zonă, iar meniul include preparate tradiționale.

Mărimea grupului este de maxim 8 persoane și trebuie să aveți o bună condiție fizică pentru a participa în cadrul acestui program. De asemenea, veți avea nevoie de echipament de munte: bocanci, rucsac, haine impermeabile, lanternă, pălărie și cremă de protecție solară.

VERIFICĂ PREȚURILE ȘI VALABILITATEA

DETALII

Website: www.adventure-tours.ro
Activitate organizată de: Active Travel
Despre organizator:  Active Travel din Brașov este o agenție de turism specializată în organizarea de pachete turistice personalizate pentru grupuri restrânse de turiști români sau străini. Oferă drumeții montane și turism de aventură în munții Bucegi, Ciucaș, Făgăraș, Piatra Craiului, Piatra Mare, Retezat, Parâng, Căpățânii, Buila Vânturarița, Ceahlău, Apuseni, ture foto, ture cu bicicleta tip mountain bike, tururi de oraș și tururi culturale.
Data: 01 iunie – 31 octombrie

GALERIE FOTO

LOCALIZARE

ZĂRNEȘTI-PIATRA CRAIULUI

Descoperă mai multe trasee, pensiuni și evenimente recomandate în destinația de ecoturism Zărnești-Piatra Craiului.

ALTE ACTIVITĂȚI ÎN ZĂRNEȘTI-PIATRA CRAIULUI

Meniu