Arena Platoş Events

DESCRIERE

Arena Platoş este situată în munții Cindrel, pe platoul Poiana Poplăcii, la 30 km de orașul Sibiu şi la 1 km de intrarea în stațiunea Păltiniş.

Complexul de schi și snowboard Arena Platoș Păltiniș a fost înființat în anul 2010, cu scopul de a oferi turiștilor vacanțe de iarnă într-o stațiune montană unică în România prin oferta de echipamente și servicii precum școala de schi și de snowboard. Dotările constau în: instalații de teleschi, telescaun și zăpadă artificială, grădinița pe schiuri, pârtiile pentru schiat, snowboard sau sanie, dotate cu benzi transportoare. La baza pârtiilor se află Apres Ski-ul, barul unde au loc petrecerile cu tematici potrivite sărbătorilor din perioada iernii și concursuri cu premii și surprize.

Arena Platoş Events propune evenimente și concursuri pentru copii și adulți amatori, competiții internaționale pentru profesioniști, ce îmbină sporturile de iarnă (schi, snowboard) cu distracția. Ideea este împrumutată și adusă la Păltiniș din Austria, fiind adaptată cerințelor turiștilor din România care doresc să-și petreacă vacanțele de iarnă la munte într-un mediu dinamic și distractiv. Este un resort de schi adresat copiilor, juniorilor, părinților, bunicilor sau chiar celor care fac performanță pe schi sau snowboard.

DETALII

Website: www.arenaplatos.ro
Data: 01 decembrie – 31 martie
Tip Eveniment: Eveniment sportiv

LOCALIZARE

MĂRGINIMEA SIBIULUI

Descoperă mai multe activități, trasee și pensiuni recomandate în destinația de ecoturism Mărginimea Sibiului.

EVENIMENTE SIMILARE