Haideți să explorăm Dunărea - Descoperă Eco-România

Haideți să explorăm Dunărea

DESCRIERE

Descoperă Dunărea frumoasă și mai puțin cunoscută!

Când vorbim despre Dunărea frumoasă toți se gândesc instantaneu la Delta Dunării. O tură de caiac sau canoe pe parte Dobrogeană a Dunării e la de frumoasă și palpitantă ca și o tură în Deltă. În cursul celor 5 zile de vâslit și campat vom vedea o față mai puțin cunoscută a Dunării. Vom vâsli pe canale înguste printre insule, vom admira stolurile de păsări, care își iau zborul din fața noastră sau pur și simplu ne vom delecta cu frumusețea dealurilor Dobrogene.

Traseu vâslit: Bugeac-Brăila

Vom vâsli 25-40 km pe zi, aprox 8 ore petrecute pe apă pe zi. Dunărea are un curent de o viteză de cca 4-5 km/h deci nu e foarte solicitant să vâslim 30-40 de km/zi. În mare parte vom vâsli în brațele secundare, deci vom evita traficul de vapoare mari. În cursul turei vom folosi caiace de 1 persoane sau canoe de 3. Fiecare ambarcațiune are spațiu de depozitare etanș, în afară de acestea mai asigurăm și drybaguri și butoaie etanșe.

Înnoptare și mese:

Se va dormi în cort, fiecare participant și-l va asigura singur. Mâncarea și-o asigură fiecare participant, noi putem aduce ceaun și grătar. În timpul zilei șoferul nostru poate face cumpărături.

DETALII

Adresa: Oltina, jud. Călărași
Website: outdoorexperience.ro
Activitate organizată de: Outdoor Experience
Despre organizator: Outdoor Experience este o echipă, care te duce la rafting, caiac pe ape repezi, canoe, canioning, mountain biking, drumeții, adică tot ce se poate face din pasiune in natură.
Data: 01 mai – 30 septembrie

GALERIE FOTO

LOCALIZARE

MAI MULTE ACTIVITĂȚI DIN ALTE ZONE

Meniu