Fotografie de natură în Delta Dunării

Fotografie de natură în Delta Dunării

DESCRIERE

Tura de fotografie în natură poate fi o experiență inedită timp de 4 zile în destinația de ecoturism Delta Dunării!

Tur de 4 zile / 3 nopți – grup PRO

Programul propus de organizatori este:

Ziua 1 – Ne întâlnim la Tulcea la ora 16:00. Ne transferăm la Mila 23 la pensiune, ne cazăm și ținem o scurtă ședință tehnică privind traseul, particularitățile Deltei Dunării și ale fotografiei de natură, regulile de barcă și de comportament într-o rezervație naturală. Seara avem pregătită o cină pescărească.

Transferul la Mila 23 se face pe un traseu foarte frumos și plin de subiecte fotografice, mai ales seara când lumina este perfectă și ne avantajează pe acest traseu. Nu mergem pe Dunăre, ci pe canale mici și lacuri sălbatice căutând în permanență subiecte de fotografiat inedite.

Zilele 2 – 3 – Plecăm în Deltă dis-de-dimineață, înainte de răsăritul soarelui, pentru a prinde lumina magică a răsăritului și păsările ce încep să se hrănească. După ședința de răsărit ne întoarcem la pensiune pentru mic dejun. Ieșim pe apă din nou, imediat după micul dejun, într-o tură de o zi . Ne începem căutarea subiectelor de fotografiat în jurul satului Mila 23, ruta fiind aleasă în funcție de nivelul apei și de informațiile proaspete despre grupurile de păsări aflate în zonă. Mergem spre diferite locuri din Delta Dunării, traseele fiind decise zilnic în funcție de condițiile meteo, de nivelul apei și de informațiile proaspete pe care le avem din teren.

Ne întoarcem seara, după ce facem ultimele fotografii în lumina apusului de soare. La pensiune ne așteaptă o cină pescărească. Recomandăm descărcarea fotografiilor și încărcarea acumulatorilor.

Desigur nu vom neglija nici animalele, vom căuta tot timpul să găsim jucăușele vidre, precauții mistreți, elegantele căprioare, hazlii bizami sau frumoșii câini enoți.

Ziua 4 – După un mic dejun relaxat, de această dată fără ieșire la răsărit, pornim spre Tulcea pe un traseu invers decât cel de la venire, dimineața având cea mai bună lumină pentru el.

ALTE TURURI OFERITE DE DESCOPERĂ DELTA DUNĂRII

DETALII

Activitate organizată de: Descoperă Delta Dunării
Despre organizator: Suntem o echipă de entuziaști care se străduiesc din răsputeri să arate lumii fața frumoasă a Deltei, Delta Dunării așa cum o vedem noi, sălbatică, misterioasă, plină de viață, liniștită și agitată totodată.  Avem soluții de cazare în aproape toate zonele Deltei Dunării, de la case mici (pensiuni rurale) până la hoteluri de 4 stele în care vă veți simți minunat și veți pleca acasă plini de amintiri plăcute.
Data: 20 aprilie – 05 octombrie

GALERIE FOTO

LOCALIZARE

DELTA DUNĂRII

Descoperă mai multe trasee, pensiuni și evenimente recomandate în destinația de ecoturism Delta Dunării.

Delta Dunării

ALTE ACTIVITĂȚI DIN DELTA DUNĂRII