Pensiunea Potcoava

DESCRIERE

Aflat la 120 km de București, în județul Dâmbovița, în mijlocul naturii, la 3 km de cel mai apropiat sat, centrul de echitație și pensiunea Potcoava Mountain Hideaway ofertă vacanțe inedite celor care iubesc natura și caii.

Cu un teren de 2,4 hectare, locul este îndrăgit în special de familii cu copii și oferă experiențe autentice de călărie cu ajutorul celor 13 cai din rasa Haflinger aflați aici. Caii sunt născuți și crescuți în Tirol, apoi special antrenați pentru a ține lecții de echitație atât cu adulți cât și cu copii și aduși la Potcoava într-o zonă ce se aseamănă ca relief foarte mult cu locul natal al cailor: zonă de deal-munte cu pante line și câmpii. Aici poți veni dacă ești începător în ale echitației și vei avea parte de lecții de călărie în manejul deschis sau cel acoperit (în funcție de vreme), dar și de plimbări călare pe dealuri, pe coline și prin pădure.

Pensiunea te așteaptă cu 13 camere duble și family, un restaurant cu terasă ce servește meniul zilei realizat mereu numai din ingrediente proaspete, un living room generos ce include o bibliotecă și un șemineu, un mic centru spa, precum și un spațiu exterior suficient de generos. Foișorul exterior este locul preferat al tuturor celor care ajung aici iar în serile de vară găzduiește uneori sesiuni de outdoor cooking și degustări de vin.

Vino și tu la Potcoava să descoperi locul tău pentru vacanțe tihnite în mijlocul naturii!

CONTACT

Adresa: punct Palanga Chiciura, sat Runcu, comuna Runcu, județul Dâmbovița
Telefon: +40 741 600 900
E-mail: contact@potcoava.ro
Website: www.potcoava.ro

GALERIE FOTO

LOCALIZARE

CAZĂRI SIMILARE