Cabana Cetățile Ponorului

Cabana Cetatile Ponorului

DESCRIERE

Cabana Cetățile Ponorului este situată în Parcul Natural Apuseni, într-o zonă liniștită și retrasă. Beneficiază de cea mai bună poziție pentru vizitarea principalelor trasee turistice din Zona Padiș. 

Cabana dispune de 60 de locuri pentru cazare, în camere de câte 2 și 4  paturi. Sunt 16 camere cu băi proprii și 3 camere cu băi comune. Copiii sub 3 ani beneficiază de gratuitate la cazare, iar cei cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani beneficiază de o reducere de 50% la cazare dacă stau în camera cu doi adulți. Gazdele pregătesc pentru oaspeți micul dejun și cina, dar la cerere se poate pregăti și prânzul, precum și sandwich-uri pentru drumeții.

La Cabana Cetățile Ponorului nu există o bucătărie la dispoziția turiștilor si nici frigider (din considerente ce țin de economisirea curentului). Mamelor le este permis accesul în bucătăria cabanei pentru pregătirea mesei copiilor de până la 2-3 ani. Există și pot fi folosite de oaspeții cabanei două grătare în curte, vatră de foc și ceaun.

Leagăn, hamace, loc de joacă pentru copii, un perete de stâncă pentru cățărare, loc amenajat pentru foc de tabără sunt câteva dintre facilitățile de care se pot bucura turiștii care trec pragul cabanei. În sala de mese, când vremea este mohorâtă, turiștii se pot bucura de televizor, Wi-Fi (semnal slab), rummy, șah, table, cărți de joc și diverse jocuri, care de care mai hazlii.

CONTACT

Adresa: Parcul Natural Apuseni, zona Padiș, jud. Bihor
Telefon: +40 740 007 814
Email: zonapadis@yahoo.com
Website: www.padis.ro

GALERIE FOTO

LOCALIZARE

CAZĂRI SIMILARE