Medieval Transylvania Heritage Cycling Tour - Descoperă Eco-România

Medieval Transylvania Heritage Cycling Tour

DESCRIERE

Medieval Transylvania Heritage Cycling Tour este o experiență de minunată în destinațiile de ecoturism Colinele Transilvaniei și Mărginimea Sibiului. Experiența culinară locală, a meseriilor, istoria vinul și experiența de degustare a brânzei ecologice. În 8 zile poți să descoperi moștenirea saxonă, cultura și tradițiile acestei zone medievale. Navighează 300 de km pe bicicletă prin satele tradiționale săsești, care fac parte din mai multe zone naturale protejate la nivel european în cadrul rețelei Natura 2000.

Această excursie cu ghid vă duce pe drumuri de țară și peisaje pitorești, departe de rutele aglomerate, pe teren plat, pe trasee pavate, pe trasee de downhill, pe care să te poți bucura în liniște de acest peisaj incredibil al Transilvaniei. Veți experimenta șapte sau opt zile minunate de ciclism amestecate cu o experiență culinară și culturală extraordinară. Puteți observa în aceste tururi arhitectura istorică, păstrată încă din Evul Mediu, vizitând biserici fortificate, castele, sate izolate și chiar orașul medieval Sibiu, Capitala Culturală a Europei în 2007. Peisajul este un mozaic de păduri de stejar și fag, pajiști bogate și pășuni. Satele mici din Transilvania, centrate în jurul bisericilor fortificate, păstrează încă aspectul medieval.

DETALII

Email: home@carpatbike.ro
Website: www.carpatbike.ro
Activitate organizată de: CarpatBike
Despre organizator: În adierea vântului, cu zâmbetul pe buze și plini de energie, admirăm peisajele superbe întâlnite în călătoriile noastre. Împreună cu gazdele noastre atent alese, îți pregătim o aventură de neuitat. CarpatBike organizează vacanțe pe bicicletă în diverse regiuni ale României pentru a explora minunatul peisaj și cărările bătătorite ale satelor românești. Tururile noastre vă vor purta prin regiuni precum Maramureș, Transilvania, Bucovina, Delta Dunării sau Moldova.
Data: 01 mai – 31 octombrie

LOCALIZARE

MĂRGINIMEA SIBIULUI

Descoperă mai multe trasee, pensiuni și evenimente recomandate în destinația de ecoturism Mărginimea Sibiului.

Meniu