Green Village Resort 4*

DESCRIERE

Green Village Resort îmbină aventura și natura sălbatică cu relaxare și confort, într-un tărâm unic de vacanță: paradisul Deltei Dunării. Capacitatea de cazare acoperă un total de 89 de camere confortabile – camere duble, fiecare cu o terasă primitoare, apartamente cu 2 și 3 camere și penthouse-uri cu vedere către lacurile și canalele Dunării. Resortul face parte din peisaj, drept urmare arhitectura acestuia păstrează caracterul local și materialele din care este realizat sunt durabile, 100% ecologice.

Pentru că în Green Village Resort atmosfera e mereu autentică, vei găsi împrejurul vilelor, pe salba de lacuri, câteva familii de rațe liniștite care și-au făcut cuib, printre nuferi și stuf – le poți urmări cu grijă în timp ce îți savurezi cafeaua de dimineață.

EXPERIENȚE SPECIAL CONCEPUTE PENTRU TINE

Timpul petrecut în Green Village Resort poate deveni unul dintre cele mai memorabile momente de vacanță.

Gazdele au pregătit o serie de activități pentru a începe aventura în vacanța ta – excursii în arealul Deltei Dunării, plimbări cu bicicleta, găsirea comorilor în satul Sfântu Gheorghe și multe altele.

Sunt organizate evenimente sportive cum ar fi, campionate de fotbal și volei pe nisip. Te poți așeza la pescuit la marginea resortului sau poți închiria caiace și poți porni în aventură alături de prietenii tăi. Orice activitate ai alege, la recepție există tot echipamentul necesar.

CONTACT

Adresa: Sfântu Gheorghe 827195, comuna Sfântu Gheorghe, jud. Tulcea
Telefon: +40 241 487 090 / +40 241 487 093 / +40 731 818 511
Email: reservations@greenvillage.ro, receptie@greenvillage.ro
Website: www.greenvillage.ro

GALERIE FOTO

LOCALIZARE

DELTA DUNĂRII

Descoperă mai multe activități, trasee și evenimente recomandate în destinația de ecoturism Delta Dunării.

Delta Dunării

CAZĂRI SIMILARE

Meniu