Petrece 7 nopți în mijlocul naturii, într-un sat de munte cu case răsfirate, unde te vei bucura de priveliști impresionante.

Villa Hermani este situată în satul Măgura, în Parcul Național Piatra Craiului. Gazdele primitoare de la Villa Hermani au cunoștințe vaste despre cultura transilvăneană și natură, iar preparatele culinare de casă sunt pregătite din ingredient locale.

Programul turistic include drumeții în Piatra Craiului și Bucegi și prin satele de la poalele munților. Poți merge pe urmele urșilor bruni și să explorezi orașul Brașov și castelul Bran.

Ziua 1

Sosire la Villa Hermani și servirea cinei.

Ziua 2

Plimbare de o zi de explorare a satelor Măgura și Peștera și a unei peșteri cu lilieci.

După micul dejun vei petrece ziua în plimbare în zona satelor Măgura și Peștera. O să vizitezi case tradiționale și vei afla lucruri interesante despre istoria acestor așezări. De asemenea, vei vizita o peșteră care găzduiește cinci specii diferite de lilieci.

Ziua 3

Plimbare cu căruța și drumeție în Valea Bârsa, seara observare de urși bruni.

Căruțele trase de cai vă vor purta prin Valea Bârsa, în timp ce vă puteți bucura de priveliștea specaculoasă către Munții Piatra Craiului. După plimbarea cu căruța, urmează o drumeție până la un schit din zonă. Seara, se merge la un observator de urși însoțiți de un paznic de vânătoare.

Ziua 4

Drumeție prin pășunile alpine către Coja și Peștera

Zi de drumeție până sus la pășunile alpine de unde poți vedea creasta de 25 de km a Pietrei Craiului și poți să te bucuri de liniștea naturii.

Ziua 5

Plimbare pe trasee alpine în Munții Bucegi

După ce vei fi transferat cu mașina la Bușteni, vei lua telecabina până la Babele. De aici începe traseul montan în direcția vârful Omu (2505 m).

Ziua 6

Vizită la castelul Bran și observare de păsări

Vei fi transferat cu mașina la castelul Bran. După vizitarea acestuia urmează un tur ghidat al Brașovului. După-masă, specialiști de la Universitatea Transilvania din Brașov te vor însoți la o zonă de lacuri din afara Brașovului pentru observare de păsări.

Ziua 7

Vizită la sanctuarul de urși, drumeție la Vulcan

Vei vizita Libearty, cel mai mare sanctuary de urși din Europa, după care urmează o drumeție ușoară până în satul Vulcan.

Ziua 8

Mic dejun și întoarcere acasă