Pensiunea Transylvania Karmi

DESCRIERE:

Pensiunea Transylvania Karmi este locul ideal pentru o vacanță liniștită într-o atmosferă confortabilă sau pentru un program activ într-un peisaj fermecător atât din punct de vedere natural, cât și cultural. De la balconul pensiunii puteți admira cum răsare soarele peste Munții Bucegi și cum apune dincolo de Piatra Craiului. Vă puteți răsfăța cu bucate gustoase gătite cu drag și ingrediente locale chiar de noi. De la pensiune ajungeți uşor la obiectivele culturale din jur sau vă puteți bucura de numeroasele trasee de drumeție și de bicicletă din zonă.

Dotări cazare
Detalii regiune
Dotări cazare

Locuri: in 11 camere duble

Pensiunea Transylvania Karmi vă pune la dispoziție 11 camere duble cu băi proprii, restaurant și sala de mese spațioasă amenajată în stil rustic, sala pentru conferințe și seminarii, grădină, loc de campare.

Fiecare camera dispune de baie proprie (dotată cu cabină de duș, spațiu generos, iluminată natural și artificial), televizor, televiziune prin satelit, balcon.

Sala de mese cu o capacitate de 30 locuri, este destinată oaspeților pentru servirea meselor principale, pentru organizarea de întâlniri și petreceri, cu bucătărie complet mobilată la dispoziția dvs., decorată în stil rustic.

Detalii regiune

Măgura este un sat în comuna Moieciu, în județul Brașov, Transilvania, România, situată la 35 km de Brasov, într-un mediu liniștit de munte în cadrul Parcului Național Piatra Craiului, la o altitudine de peste 1000 de metri, înconjurat de vârfurile munților Bucegilor și Piatra Craiului.

Fiind situată în pitorescul Parc Național, este un loc ideal pentru recreere, unde puteți admira susurul pâraielor cântecul păsărilor și mireasma de rășină a pădurilor din jur.

Situată în Parcul Națioanl Piatra Craiului, în satul Măgura, la cota 1000, înconjurată de un decor natural rupt din poveste, Pensiunea Mosorel este locul ideal pentru petrecerea timpului liber fie că este vorba de un sejur, de un concediu sau o escapadă.

Cei care sunt cazați la pensiune pot vedea capre negre în habitatul lor natural cât și alte animale sălbatice. În același timp pentru doritori se pot organiza excursii cu ghid și diferite variante de petrecere a timpului liber.

Rezervă-ți vacanța acum în destinația de ecoturism Zărnești-Piatra Craiului!

CONTACT:

Adresa: str. Ion Șenchea nr. 162, Zărnești, județ Brașov
Telefon: +40 744 368 432, +40 745 024 472
Email: carmensurdu@yahoo.com
Website: www.pensiuneamosorel.ro

 

CAZĂRI SIMILARE

Meniu