Urși, lupi, mistreți și biserici fortificate

DESCRIERE:

Urși, lupi, mistreți și biserici fortificate într-un tur de 5 zile cu servicii all-inclusive destinat aproape tuturor vârstelor. Programul acestui tur include vizite la trei observatoare (două de urs și unul de mistreț), observare de păsări la Dumbrăvița, vizite la Castelul Bran, Brașov, Prejmer, Viscri, Sighișoara și Râșnov, precum și la Rezervația de Urși de la Zărnești. Cazarea se face la unul din cele mai bune hoteluri din centrul Brașovului, iar masa este servită la unele din cele mai bune restaurante care oferă mâncare gătită din produse de calitate. Programul este organizat pentru grupuri de minim două persoane din aprilie până în noiembrie.

Descoperă mai multe informații despre activități, cazare și evenimente recomandate în destinația de ecoturism Piatra Craiului-Zărnești sau vizitează pagina web a destinației pentru informații complete.

DETALII:

Website: www.absolute-nature.ro
Activitate organizată de: Absolute Carpathian
Despre organizator: Mică agenție tur-operatoare din Zărnesti, județul Brașov, specializată pe tururi centrate pe observarea animalelor sălbatice, dar și pe descoperirea zonei rurale și istorice a județului Brașov.
Data: 01 aprilie – 30 noiembrie

ACTIVITĂȚI SIMILARE

No results found

Meniu