Observare de urși sălbatici – tur scurt

DESCRIERE:

Însoțit de un cercetător specializat pe viața sălbatică, în cadrul acestui tur scurt dar de dificultate mai mare destinat adulților cu o condiție fizică bună veți putea observa animale sălbatice dar în special urși sălbatici. Turul implică excursii în pădure dimineața înainte de răsărit și seara înainte de apus. Veți fi ghidat în zonele cu maxime șanse de observare a urșilor sălbatici și vă va ajuta să interpretați urmele lăsate de diverse animale în pădure. Totuși, ținând cont de faptul că sunt animale sălbatice și că nu folosim niciun fel de atractante, nu există garanții că veți vedea urși!
Cazarea se face la o pensiune locală, confortabilă, cu gazde primitoare și mâncare delicioasă.

Descoperă mai multe informații despre activități, cazare și evenimente recomandate în destinația de ecoturism Piatra Craiului-Zărnești sau vizitează pagina web a destinației pentru informații complete.

DETALII:

Website: www.absolute-nature.ro
Activitate organizată de: Absolute Carpathian
Despre organizator: Mică agenție tur-operatoare din Zărnesti, județul Brașov, specializată pe tururi centrate pe observarea animalelor sălbatice, dar și pe descoperirea zonei rurale și istorice a județului Brașov.
Data: 01 aprilie – 30 noiembrie

ACTIVITĂȚI SIMILARE

Meniu