Observare de râs, urs și castor

DESCRIERE:

Petrece-ți vacanța pe urmele râsului European, al ursului brun și al castorului în timp ce te bucuri de priveliștile spectaculoase ale Parcului Național Piatra Craiului. Grupurile vor fi de maxim 6 persoane. Excursia implică câteva zile de drumeții medii și ușoare de 30 minute până la o oră, în fiecare dimineață și seară. Este obligatoriu să ai bocanci de munte, haine călduroase și bețe de trekking.

Programul propus de organizatori este:
Programul propus de organizatori este:

Ziua 1 – Sosire la o pensiune din Zărnești.

Zilele 2 și 5 – Veți fi conduși cu mașina într-o zonă frecventată de urși și râși.

După aceea, la cerere, se poate opta pentru una dintre următoarele activități: drumeție și observarea faunei și florei, vizitarea unei stâne de oi, vizitarea unor atracții istorice din împrejurimi, plimbare pe jos sau cu bicicleta pe văile din apropiere, paraglide, călărie sau relaxare în gradină la un pahar de afinată, țuică de prune sau bere locală.

După-masă se va merge în drumeție într-un loc special pentru observarea mai multor specii de faună în habitatul lor natural.

Ziua 3 – Plimbare prin Prăpăstiile Zărneștilor, urmată de o urcare ușoară prin pădure până în satul Măgura.

Ziua 4 – Plimbare ghidată din Zărnesti către Colții Chiliei. După-masa târziu veți fi duși la unul din observatoarele de urși din zonă.

Ziua 6 – Vizitați o pădure de stejar protejată care găzduiește o varietate de păsări, fluturi și numeroase mamifere. Seara veți fi duși la un alt observator de urși în Poiana Vadului.

Ziua 7 – Tur ghidat al orașului Brașov, urmat de un prânz autentic și timp liber pentru plimbare. După-masa, împreună cu un expert în fauna, veți merge cu mașina la una din zonele de monitorizare a castorilor.

Ziua 8 – Întoarcere acasă.

Descoperă mai multe informații despre activități, cazare și evenimente recomandate în destinația de ecoturism Piatra Craiului-Zărnești sau vizitează pagina web a destinației pentru informații complete.

DETALII:

Website: www.absolute-nature.ro
Activitate organizată de: Absolute Carpathian

ACTIVITĂȚI SIMILARE

Meniu