Bison Safari pentru grupuri de 2-6 persoane.

Parcul Natural Vânători Neamţ este, până în prezent, singurul loc din România și printre puținele din Europa în care se află zimbri în libertate, cei interesați pot observa, fotografia şi filma zimbri în libertate.

Astfel, după un anunț (telefonic, email, etc) făcut în prealabil cu 3 zile, vă așteptăm la sediul Administrației Parcului Natural Vânători Neamţ începând cu orele 09.00. Pentru început veți afla informații despre zimbri și împreună vom determina poziția animalelor, cu ajutorul datelor obținute de la colarele GPS și veți fi instruiți cu privire la monitorizarea zimbrilor prin radiotelemetrie.

Vom pleca cu autoturismele aflate în dotarea Parcului, însoțiți de rangeri, spre zona în care se află zimbri în libertate. Mai apoi deplasarea se va face pe jos, echipamentul de teren fiind obligatoriu, până la întâlnirea cu cel mai mare erbivor din Europa.

Sunteți de acord cu noi că uneori, terenul accidentat, vegetația deasă sau agilitatea zimbrilor ne pot periclita contactul vizual, ajungând astfel, să ne mulțumim doar cu observarea urmelor pe unde au trecut zimbrii. În acest caz, rămâne doar la latitudinea voastră dacă strădaniile noastre și experiențele trăite cu ocazia căutării celui mai mare mamifer al Europei compensează absența unei fotografii reușite….

Durata: 4-8 ore;

Dificultate : medie –mare

Echipament de teren obligatoriu

Informaţii suplimentare se pot obţine pe website-ul organizatorilor și la următoarele numere de telefon: 0233206001 sau 0233251060.

Descoperă destinația de ecoturism Ținutul Zimbrului și ce alte activități se mai pot face în zonă!