La festivalul Muzica Munților vă veți bucura de concerte de muzică clasică susținute în spații neconvenționale: în arii protejate și/sau în interiorul unor obiective turistice importante din zona destinației ecoturistice Țara Hațegului – Retezat.

Concerte de pian la patru mâini, susținute în două locații neconvenționale, în edițiile anterioare la Peștera Bolii și Stațiunea Râușor. Manifestarea este organizată de Asociația de Turism „Retezat” și „Klavier Art” și are loc în perioada 24 august – 25 august 2019. „Muzica munților” este un eveniment de promovare a Destinației ecoturistice Țara Hațegului – Retezat.

Parteneri ai evenimentului sunt Administrația Parcului Național Retezat, Geoparcul Dinozaurilor Țara HaȚegului – Geoparc InternaȚional UNESCO, Primăria comunei Sălașu de Sus, Primăria comunei Râu de Mori și Primăria comunei Sântămăria – Orlea, S.C. Arboturism S.R.L. (Vila “Silva” și “Casa cu flori” Hateg), S.C. Geraico Prod Com S.R.L. (Art Motel & Bistro Hațeg), precum și Asociația Intercomunală Țara Hațegului și Serviciul Public Județean Salvamont Hunedoara.

Publicul este așteptat în număr cât mai mare, mai ales că intrarea este liberă.

Evenimentul se adresează localnicilor și turiștilor, deopotrivă, iar locul concertelor va fi anunțat de organizatori cu aproximativ o lună înainte. Pentru mai multe informații, click aici.