Situată la 1005 m, Cabana Codrin îți oferă șansa să petreci clipe de neuitat într-un cadru natural de excepție în Munții Retezat. Combinația dintre natură și cultură fac din această cabană un loc ideal pentru relaxare și drumeții, iar la sfârșitul vacanței devine o amintire plăcută pentru cei care i-au trecut pragul.

Din dragoste pentru munte, oameni și natură, în 2006 s-a “născut” Cabana Codrin. Situată la “mijloc de drum” (1025 m) între Parcul Național Retezat și numeroasele obiective naturale și culturale din Țara Hațegului. Turiștii au posibilități multiple de a-și petrece timpul fie parcurgând minunațiile naturale, fie descoperind istoria și poveștile locale, toate asortate cu mâncarea și băutura pregatite cu drag de gazde.

Relaxează-te departe de agitația din fiecare zi și redescoperă plăcerile adevărate și bucuriile mici. 

Cele 3 corpuri de clădire găzduiesc anual iubitorii de natura, atât cei care călătoresc singuri, în familie, cât și cluburile de munte sau alte grupuri organizate.

DRUMEȚIE PRIN NATURĂ

Situată chiar între Parcul Național Retezat, în amonte, și Țara Hațegului, în aval, locația cabanei noastre îți oferă multe opțiuni de experimentat în natură. Personalul nostru are autorizație de ghid, dar te poți aventura pe traseele montane și pe cont propriu sau împreună cu prietenii, familia și colegii. Dacă ești nehotărât în planificarea traseului, îți putem oferi pachete turistice dedicate pentru grupuri, cu diverse teme de interes.

Parcul Național Retezat este un loc superb, cu trasee de dificultăți diferite, de la nivel de începători, până la avansați. Ca sporturi de iarnă, ai de ales între ski de tură și cățărări pe cascada de gheață din Valea Pietrele. Iubitorii mountain-biking-ului au la dispoziție numeroase drumuri din aval care oferă posibilitatea unei aventuri pline de adrenalină.

Țara Hațegului este îmbelșugată cu istorie și cultură, iar obiectivele care pot fi vizitate în apropierea acestei zone sunt fascinante. Iată câteva obiective pe care trebuie neapărat să le vezi odată ajuns aici:

  • Cetatea Colț
  • Cetatea Mălăiești
  • Castelul Huniazilor
  • Mânăstirea Prislop
  • Biserica Densus
  • Sarmizegetusa Ulpia Traiana

Rezervă-ți acum o vacanță în destinația eco turistică Țara Hațegului – Retezat!