Hațeg Royal Trail

DESCRIERE

Concurs de alergare în afara drumurilor publice, pe 3 categorii: semimaraton – 21 km, cros –  11 km, concurs de alergare pentru copii și family –  2,5 km.

Prin acest eveniment, organizatorii încearcă să aducă la start un număr cât mai mare de persoane, să promoveze egalitatea de șanse, egalitatea de gen, nediscriminarea și să  combată sedentarismul, în special în rândul copiilor și tinerilor. 

Concursul de alergare semimaraton/cros va avea trei trasee corespunzătoare a trei categorii diferite. Startul și sosirea vor fi din strada Tudor Arghezi,  continuând pe strada Dr. Valeriu Popovici, traversând zona Lunca de jos,  intrând în pădurea Hațegului și atingând obiective ca: Tronul străbunilor, Cetatea Regală a Hațegului, satul Subcetate. Întoarcerea se va face prin zona denumită Răstoacă. 

Concursul de copii se va desfășura făcând o bucla pe străzile Tudor Arghezi – Dr. Valeriu Popovici – Matei Corvin – Nucilor.

Evenimentul este deschis publicului cu înscriere prealabilă pe site-ul competiției www.hategroyaltrail.ro  sau la fața locului, în data de 04.10.2024, între orele 12:00 – 20:00 și în dimineața zilei concursului între orele 07:30 – 09:00.

DETALII

Website: hategroyaltrail.ro, zmbr.ro
Organizator: ACS ZMBR Hațeg
Data: 5 octombrie
Tip eveniment: Eveniment sportiv

GALERIE FOTO

LOCALIZARE

ȚARA HAȚEGULUI-RETEZAT

Descoperă mai multe activități, trasee și pensiuni recomandate în destinația de ecoturism Țara Hațegului-Retezat.

EVENIMENTE SIMILARE