Casa Cânda

Casa Cânda

DESCRIERE

Casa Cânda este primul exemplu de economie socială din Țara Hațegului, o pensiune cu multă personalitate situată în zona rurală din apropierea Hațegului, în satul Sălașu de Sus, pe teritoriul Geoparcului Internațional UNESCO Țara Hațegului și foarte aproape de una dintre intrările principale în Parcul Național Retezat. Este un spațiu de cazare amenajat în stil rustic, într-o fostă locuință tradițională din zonă, care poate găzdui până la 19 persoane.

Pensiunea este administrată de către Asociația de Turism Retezat (ATR) – unitatea de management al Destinației Ecoturistice Țara Hațegului – Retezat, una dintre puținele astfel de destinații certificate de către Ministerul Antreprenoriatului și Turismului. Membrii ATR și-au asumat administrarea pensiunii în mod voluntar, cu ajutor prețios venit din partea a trei angajați din comunitatea locală. Profitul obținut este reinvestit în proiecte care susțin dezvoltarea și promovarea ecoturismului în zonă.

Pensiunea poate oferi toate cele 3 mese, folosind preponderent produse locale, după rețete tradiționale. Alte facilități: televizor/Internet, băi private, terasă, grătar, grădină, parcare proprie.

CONTACT

Adresa:sat Sălașu de Sus, nr. 190, comuna Sălașu de Sus, județ Hunedoara 
Telefon: +40 770 981 600
Email: casa.canda190@gmail.com
Website:
www.facebook.com/PensiuneaCasaCânda

GALERIE FOTO

LOCALIZARE

ȚARA HAȚEGULUI-RETEZAT

Descoperă mai multe activități, trasee și evenimente recomandate în destinația de ecoturism Țara Hațegului-Retezat.

CAZĂRI SIMILARE