Cupa Mondială de sanie pe pistă naturală 

DESCRIERE

Competiție sportivă de talie mondială care reunește cei mai buni sănieri din lume din țări cu tradiție în acest sport, cum sunt Austria, Italia, Rusia, și nu numai! Campionatul Mondial de Sanie din Țara Dornelor se desfășoară pe pârtia de sanie Bucovina, singura din Europa de Est omologată internațional, cu peste 1.000 mc de gheață. Frumusețea pentru privitori constă în descoperirea unui sport nou, practicat la nivel profesionist. În plus, pentru participanții la eveniment, organizatorii pun la cale spectacole și petreceri unde distracția este garantată.

Dintre toate ţările din Europa de Est, România este singura care organizează un astfel de eveniment, deoarece are singura pistă omologată din toată regiunea. Astfel, Cupa Mondială de Sanie reprezintă una dintre cele mai importante competiții găzduite de țara noastră la sporturile de iarnă. Pe pista de sanie Bucovina de la Vatra Dornei concurează cei mai titraţi sportivi la această disciplină, printre care se numără campioni mondiali şi europeni. 

DETALII

Adresa: Vatra Dornei, pârtia Bucovina
Website: bobsanie.ro
Organizator: Federația Română de Bob și Sanie, Federația Internațională de Sanie, Clubul Sporturilor de Iarnă Vatra Dornei, Primăria și Consiliul Local Vatra Dornei
Data: 15 februarie 2024
Tip eveniment: Eveniment sportiv

GALERIE FOTO

LOCALIZARE

ȚARA DORNELOR

Descoperă mai multe activități, trasee și pensiuni recomandate în destinația de ecoturism Țara Dornelor.

EVENIMENTE SIMILARE