Un eveniment dedicat cinefiliilor: Caravana Filmelor Next ,,Picnic şi cinema sub clar de lună” la Vatra Dornei

Caravana Filmelor Next se organizează timp de trei zile într-o atmosferă de vis.  Primăria şi Consiliul Local Vatra Dornei, împreună cu Societatea Culturală Next vă invită să vă bucuraţi de cele mai frumoase filme de scurtmetraj, în cadrul Festivalului Internaţional de Film „Caravana Next”-„Picnic şi cinema sub clar de lună”.

Ce putem viziona la festival…

Festivalul este un eveniment adresat cinefililor şi s-a bucurat de un mare succes atât în rândul dornenilor, cât şi al turiştilor aflaţi în staţiune, încă de la prima ediţie. Timp de trei zile, vor fi difuzate, sub genericul „Picnic şi cinema sub clar de lună”, peste 20 de filme de scurtmetraj, din secţiunile: „100 de ani de scurtmetraje românești”, „NexT Is Feminist: scurtmetraje românești”, „NexT Kids” (seară dedicată, în special, celor mici).

Cinema sub clar de lună…

Vizionarea filmelor pe o pătură, într-un hamac, sub clar de lună, alături de familie şi prieteni, vă va bine dispune, asigurându-vă un weekend de neuitat. Proiecţiile vor avea loc în fiecare seară, de la ora 21.00, în vecinătatea Izvorului Sentinela, din Parcul Municipal.

Pentru mai multe informații legate de organizare și program, urmăriți pagina de Facebook a evenimentului, click aici.