Surprinde frumusețea Retezatului, muntele fermecat cu ochi albaștri, găsește urmele singurilor dinozauri pitici din lume și pătrunde secretele sculptate în piatră ale ruinelor antice și medievale.

Străbate peisajele sculptate în calcar cu chei spectaculoase și cascade, intră în universul subteran al peșterilor și testează-ți limitele pe traseele de cicloturism și rafting.

Simte emoția locului privind Pădurea de Argint și Codrii de Aramă, trezește amintirile copilăriei cu poveștile lui Creangă și mergi în căutarea zimbrilor în libertate.

Străbate cărările ce te conduc pe creasta spectaculoasă a Pietrei Craiului, descoperă satele de munte cu case răsfirate și explorează tărâmul carnivorelor mari din Carpați.

Pătrunde în lumea pastorală ce caracterizează acest ținut și pășește pe cărările transhumanței ce te vor purta din vatra satelor până la stânele din Munții Cindrel și Lotrului.

Intră pe porțile bisericilor fortificate spre tainele istoriei Transilvaniei și descoperă, la pas sau pe bicicletă, ultimul peisaj medieval autentic al Europei.

Observă spectacolul păsărilor în patru anotimpuri, descoperă satele pescărești frumos colorate și bucură-te de priveliștile care-ți taie răsuflarea ale Deltei mereu schimbătoare.

Plimbă-te la pas sau cu bicicleta prin satele și pajiștile din inima Maramureșului și descoperă istoria locului scrisă în lemn.

Relaxează-te pe malul singurului lac vulcanic din România și descoperă cultura secuiască prin intermediul meșteșugurilor tradiționale.

Admiră peisajul modelat de vulcani și sculptat de ape al Țării Dornelor, degustă delicioase bucate locale și bucură-te de mișcare pe bicicletă, în șaua calului sau în barcă pe Bistrița.

Despre Cookies

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe eco-romania.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.