Tradiţional Casa

DESCRIERE

Tradiţional Casa este deschisă oricărui vizitator, indiferent dacă vă bucurați de destinația de ecoturism Pădurea Craiului o jumătate de zi sau mai multe. Este caldă și primitoare precum casa bunicilor, simplă și nesofisticată, oferind însă confortul de care ai nevoie într-o vacanță binemeritată. Complexul turistic este situat în Cătunul Runcuri din satul Roșia, pe coama unui deal, de unde privirea cuprinde o bună parte din Munții Apuseni și de unde puteți fi martorii unor apusuri de soare speciale.

Complexul Tradițional Casa este compus din trei case: Casa Mare (Tradițională), Casa de la Stele – în reconstrucție și Casa cu Dud.

În Complexul Tradiţional Casa se doarme pe saltele, pentru care se asigură lenjeria necesară. Fiecare casă are grup sanitar propriu, duș, WC, apă curentă rece și caldă.

Alături de cazarea în casele complexului, există  și un spațiu generos pentru campare cu corturi, cu acces la grupul sanitar exterior (WC, duș, apă rece/caldă).

Simplitatea construcțiilor din lemn, unele dintre ele acoperite cu paie, decorațiunile interioare inedite, vă vor revela bucuriile unei vieți simple, uitate parcă în tumultul vieții cotidiene. Aici vă veți putea bucura de un mod de viață desprins parcă din poveștile bunicilor, unde cositul, păstoritul, lucrul la pădure, culegerea ciupercilor, secerișul sau aratul cu plugul tras de cai sunt încă practici cotidiene și obișnuite.

Liniștea de aici, nenumăratele posibilități de a vă relaxa într-un mod activ sau pur și simplu de a vă odihni, vă vor face să reveniți din nou, în căutarea unei lumi pierdute, însă totuși aproape.

CONTACT

Adresa: sat Roșia, județ Bihor
Telefon: +40 744 603 706
Email: costache.roman@traditionalcasa.ro
Website: www.traditionalcasa.ro

GALERIE FOTO

LOCALIZARE

PĂDUREA CRAIULUI

Descoperă mai multe activități, trasee și evenimente recomandate în destinația de ecoturism Pădurea Craiului.

CAZĂRI SIMILARE

Nu am găsit niciun rezultat.