Rafting ușor pe Crișul Repede este una din activitățiile adorate de persoanele iubitoare de sporturi nautice în destinația de ecoturism Pădurea Craiului. Crișul Repede este unul dintre râurile unde se organizează rafting de cel mai mult timp în România. Traseul destul de ușor şi peisajul foarte frumos îl face un obiectiv popular pentru organizarea turelor și pentru copii sau familii. Se poate parcurge cu bărci mici și mari.

Caracteristici:
Crișul Repede (ung. Sebes-Körös) este un râu ce izvorește in Nord-Estul Munților Apuseni (Munții Gilăului), traversează depresiunea Huedin, trecătoarea Ciucea, depresiunea Vad – Barod, Dealurile de Vest, Câmpia de Vest, străbate orașele Huedin și Ciucea, județul Cluj, Aleșd și Oradea, județul Bihor și se varsă în Tisa pe teritoriul Ungariei. Parcurge un defileu cu sectoare de chei, peșteri și abrupturi stâncoase între localitățile Huedin și Vadu Crișului (Munții Plopiș și Pădurea Craiului).

Mai putem organiza în zonă: ture de bicicletă, tir cu arcul, canoe, caiac pe ape repezi, rapel, tiroliană, canioning, speologie, trekking.

Preţ (minim 8 persoane): 1 tură, 1 zi: 35 euro/pers SAU 2 ture, 2 zile: 65 euro/pers
Preţul include: echipament profesional de rafting (barcă, vâsle, vestă de salvare, costum şi încălţăminte din neopren, cască de protecţie), instructaj, serviciul ghizilor (atestaţi IRF) şi nu în ultimul rând buna dispoziţie.
În preţ nu este inclus: tranport la faţa locului, masă, cazare, etc.