Pensiunea Dorel Codoban, a fost gândită ca un loc de refugiu și relaxare în mijlocul naturii, un loc pitoresc care te va fermeca încă de la prima întâlnire. Pensiunea Dorel Codoban vă așteaptă cu drag ori de câte ori simțiți nevoia de relaxare, optimism și bună dispoziție.

Vă punem la dispoziție un număr de 8 camere cu două paturi fiecare, cu baie proprie, televizor, bucătărie utilată și o terasa cu vedere panoramică.

La Pensiunea Dorel Codoban vei fi înconjurat de ospitalitatea oamenilor locului, de păduri mirifice și locuri numeroase de vizitat, locuri care te vor suprinde prin frumusețe și unde vei reveni întotdeauna cu plăcere.

Iată câteva obiective tursitice situate în apropiere:

– Moară de apă din Comuna Roșia, aducatoare de noroc.

– Peştera cu Cristale din Mina Farcu se află situată în judeţul Bihor, pe teritoriul comunei Roşia, în Cheile Lazuri, Munţii Pădurea Craiului. A fost descoperită întâmplător în anul 1987, odată cu extinderea minei din care se extrăgea bauxită. Este unică în ţară datorită cristalelor pe care le adăposteşte.

Din păcate a fost deteriorată de-a lungul anilor, multe cristale au fost rupte şi vândute. Venind dinspre Remetea, chiar la intrare în Roşia, pe partea stângă am văzut Moara de apă, una dintre puţinele care au fost păstrate în stare de funcţionare.

Dealul Farcu are o altitudine de 375 m. La peşteră parcarea se face pe marginea drumului.

Rezervă-ți o vacanță în destinația de ecoturism Pădurea Craiului!