Arena Platoş Events

DESCRIERE:

Arena Platoş este situată în munții Cindrel, pe platoul Poiana Poplăcii, la 30 km de orașul Sibiu şi la 1 km de intrarea în stațiunea Păltiniş.

Complexul de schi și snowboard Arena Platoș Păltiniș a fost înființat în anul 2010, cu scopul de a oferi turiștilor vacanțe de iarnă într-un resort montan unic în România prin oferta de echipamente și servicii precum școala de schi și de snowboard. Dotările constau în: instalații de teleschi, telescaun și zăpadă artificială, grădinița pe schiuri, pârtiile pentru schiat, snowboard sau sanie, dotate cu benzi transportoare. La baza pârtiilor se află Apres Ski-ul, barul unde au loc petrecerile cu tematici potrivite sărbătorilor din perioada iernii și concursuri cu premii și surprize.

Arena Platoş Events propune evenimente și concursuri pentru copii și adulți amatori, competiții internaționale pentru profesioniști, ce îmbină sporturile de iarnă (schi, snowboard) cu distracția. Ideea este împrumutată și adusă la Păltiniș din Austria, fiind adaptată cerințelor turiștilor din România care doresc să-și petreacă vacanțele de iarnă la munte într-un mediu dinamic și distractiv. Este un resort de schi adresat copiilor, juniorilor, părinților, bunicilor sau chiar celor care fac performanță pe schi sau snowboard.

Descoperă destinația de ecoturism Mărginimea Sibiului, fie iarnă, fie vară!

Website: www.arenaplatos.ro
Data: 01 decembrie – 31 martie
Tip Eveniment: Eveniment sportiv

EVENIMENTE SIMILARE

Meniu