Casa Rudi & Ella

DESCRIERE

Pensiunea Casa Rudi & Ella din Săliște păstrează farmecul de altădată al Transilvaniei, din zona destinației de ecoturism Mărginimea Sibiului, cu oi și munți împăduriți. Într-o curte  mare și plină de verdeață se află  recepția pensiunii, o casa tradițională din lemn,  o fosta fierărie, locuri de joacă pentru cei mici și o gradină unde vă puteți plimba în voie. 

          Oaspeții sunt primiți în casa nouă, cu vedere la munte. Casa are patru dormitoare spațioase și confortabile, pregătite pentru cupluri sau familii cu unul sau doi copii, o bucătărie comună utilată complet, living,  foișor și parcare privată.  Iubitorii vieții la țară și cei cărora le este dor de casa bunicilor, pot dormi într-una din cele două căsuțe tradiționale românești. După preferința oaspeților, micul dejun poate fi pregătit de gazde sau  aceștia îl pot pregăti singuri în bucătăria comună. 

            Săliște este un punct de pornire pentru drumeții montane, excursii în satele de oieri, iar centrul vechi al Sibiului este la o jumătate de ora de mers cu mașina. Săliște este și locul de început al Drumului Regelui – Transalpina, ce traversează munții spre sud. 

CONTACT

Adresa:Str. Luncii, nr.14, 557225, Sălişte, Jud. Sibiu 
Telefon: +40 721 582 780 /  +40 269 553 753 
Email: rgrkoerkamp@gmail.com/ella_q40@hotmail.com 
Website: www.casa-rudi-ella.com    

 

GALERIE FOTO

LOCALIZARE

MĂRGINIMEA SIBIULUI

Descoperă mai multe activități, trasee și evenimente recomandate în destinația de ecoturism Mărginimea Sibiului.