Pensiunea Lucia

DESCRIERE

Pensiunea Lucia este una dintre cele mai vechi din Breb, dar gazdele sunt tot timpul bucuroase de noi oaspeți.

Pensiunea agroturistică este dezvoltată în jurul a două case, un foișor, o curte și o grădină mare, cu vedere spre Munții Gutâi. Una din case are o cameră tradițională, unde se găsește și zestrea familiei. În aceeași casă este și o cameră de zi, cu vedere frumoasă spre grădină și spre Munții Gutâi. La mansarda nou renovată din această casă există două camere, dintre care una cu pat dublu, iar cealaltă cu trei paturi de o persoană. Ambele camere au băi proprii și balcoane. În cealaltă casă sunt alte două camere, dintre care una cu pat dublu, iar cealaltă cu trei paturi de o persoană și împart o singură baie. În toate camerele există internet prin WIFI, dar nu sunt dotate cu televizoare.

Gazdele oferă posibilitatea de a lua masa cu preparate din propria gospodărie. Dacă doriți să vă preparați singur mâncarea, atunci aveți posibilitatea de a împărți bucătăria cu gazdele.

Curtea pensiunii se poate folosi și pentru amplasarea corturilor.

Satul Breb încă mai păstrează multe elemente de arhitectură tradițională, așa că merită din plin să vă plimbați agale pe ulițele sale. De aici pornesc și trasee de drumeție către Creasta Cocoșului, trasee de bicicletă și trasee pentru plimbări ușoare în jurul satului.

CONTACT

Adresa:sat Breb, numărul 285, comuna Ocna Șugatag, județ Maramureș
Telefon: +40 749 974 649
Email: pensiunealuciabreb@yahoo.ro
Website:
www.pensiunealucia.com

GALERIE FOTO

LOCALIZARE

ECO MARAMUREȘ

Descoperă mai multe activități, trasee și evenimente recomandate în destinația de ecoturism Eco Maramureș.

CAZĂRI SIMILARE