Pensiunea La Pintea Haiducu

DESCRIERE

Pensiunea La Pintea Haiducu este situată în localitatea Mara, din județul Maramureș. Cele  6 spații de cazare sunt organizate astfel: 2 camere cu paturi single, 2 garsoniere cu o capacitate de 4 locuri fiecare și 2 camere cu pat matrimonial. Toate camerele sunt decorate în stil tradițional, au aer condiționat, minifrigider, baie proprie, WiFi, TV cu ecran plat cu canale prin cablu. 

Pensiunea are păstrăvărie proprie, restaurant cu terasă, grătar în aer liber pentru oaspeți și loc de joacă pentru copii. 

La cerere putem oferi plimbări cu trăsura sau, în sezonul de iarnă, cu sania trasă de cai, putem organiza foc de tabăra, seri muzicale, iar dacă doriți, puteți proba un costum popular. 

Aveți posibilitatea să explorați zona deoarece din sat pornesc trasee marcate pentru biciclete, drumeții montane și drumeții ușoare în jurul satului. Puteți, de asemenea, să vizitați obiective turistice situate în apropiere: orașul Sighetu Marmației, mănăstirile Bârsana și Peri-Săpânța, Cimitirul  Vesel de la Săpânța, Mocănița din Vișeu de Sus.

CONTACT

Adresa: sat Mara, numărul 336, comuna Desești, județ Maramureș
Telefon: +40 768 822 622
Email: office@lapinteahaiducu.ro 

GALERIE FOTO

LOCALIZARE

ECO MARAMUREȘ

Descoperă mai multe activități, trasee și evenimente recomandate în destinația de ecoturism Eco Maramureș.

CAZĂRI SIMILARE