Pensiunea Irina

DESCRIERE

Pensiunea Irina are 8 camere cu paturi matrimoniale, băi proprii cu cabine de duș și TV.  Curtea este generoasă, dotată cu barbeque, foișor, terasă pentru relaxare și pentru servirea mesei în aer liber și parcare.

Gazdele, o familie de oameni primitori, vor fi bucuroase să vă întâmpine cu un păhărel de horincă și o glumă și să vă introducă în atmosfera caldă a casei și a satului, ca pe niște membri ai familiei lor.

În cazul în care veți sosi cu trenul, gazda vă va aștepta cu mașina proprie la gara din Baia Mare sau din Sighetu Marmației pentru a vă conduce la pensiune.

Fiind localizat în centrul Maramureșului, Deseștiul este locul ideal de unde puteți porni în drumetie, pe bicicletă sau cu mașina către oricare dintre obiectivele turistice ale destinației de ecoturism Eco Maramureș.  Biserica de lemn Cuvioasa Paraschiva Desești –  monument UNESCO este situată la mai puțin de 1 km de pensiune.

Servicii opționale:

  • închirieri biciclete – 10 biciclete disponibile în permanență, în cazul grupurilor putem dispune de 30 de biciclete.
  • închirieri căruțe și sănii cu cai – turiștii pot face excursii prin minunatul Maramureș cu trăsura trasă de cai vara, iar iarna cu sania trasă de cai.
  • organizare seară muzicală – cu Ansamblul folcloric de copii Coconii de pe Mara și alți artiști din Maramureș.
  • închirieri costume populare – turiștii se pot îmbrăca în costume populare pentru a se integra mai bine în atmosfera Maramureșului.
  • ghid montan  – Drumeții de o zi la Cheile Tătarului, Creasta Cocoșului, Tăurile Iezerul Mare, Morărenilor și Chendroaiei, cățărare pe Creasta Cocoșului și drumeții mai lungi în Munții Maramureșului și Munții Rodnei, la peste 1900 m altitudine.

CONTACT

Adresa: Desești, nr. 259, jud. Maramureș
Telefon: +40 747 076 935
Email: pensiuneairinadesesti@yahoo.ro
Website:
http://pensiuneairina.weebly.com/

GALERIE FOTO

LOCALIZARE

ECO MARAMUREȘ

Descoperă mai multe activități, trasee și evenimente recomandate în destinația de ecoturism Eco Maramureș.

CAZĂRI SIMILARE