Casa din Vale

DESCRIERE

Experiența de a înnopta într-o casă tradițională maramureșeană este unică!

Turiștii se pot bucura de această experiență într-un sat minunat, Breb, situat la poalele munților Gutâi, prilej pentru a se reconecta cu natura și pentru a descoperi moștenirea fascinantă a înaintașilor de pe aceste meleaguri.

Case tradiționale, unice fiecare în felul ei, unele vechi de 90 de ani, altele mai noi, dar având același farmec, restaurate cu grijă de meșteri pricepuți, pentru a oferi tot confortul necesar petrecerii unui concediu întreg sau a câtorva zile în Maramureș.

  • Casa din Vale este prima casă, adusă din altă parte a satului și reconstruită cu mult suflet. Are doua camere la mansardă, cu câte două paturi single, o cameră la parter cu un pat dublu, o chicinetă și o baie. Se închiriază integral.
  • Casa Faină, adusă de la 45 km distanță oferă cazare pt 4 persoane în două dormitoare. Un dormitor are un pat dublu, iar al doilea are două paturi single. De asemenea are o bucătarie, o baie și o cameră de relaxare. Se închiriază integral.
  • Șura lui Costan a fost adusă din apropierea satului și poartă numele celui care a construit-o pentru prima dată. Are o capacitate de 6 locuri, două bai, un spațiu de luat masa și o bucătărie. Se închiriază integral.
  • Casa Călina este prima casă pe care nu a fost mutată si căre poartă numele fostei proprietare. Are 5 locuri de cazare în două camere, o baie și o chicinetă. Se închiriază integral.
  • Casa cu Dor este căsuța cea mai mică din proprietatea , dar este foarte confortabilă. Are o cameră cu trei locuri, un spațiu de luat masa, o bucătărioară mică și o baie. Se închiriază integral.

Copiii de toate vârstele sunt bine veniți la Casa din Vale! Aici veți găsi un mediu minunat pentru copii. Natura, animale care pasc libere pe pășuni, săteni care încă practică meșteșuguri vechi si multe alte frumuseți dispărute de mult timp din întreaga Europă.

Animalele de companie sunt, de asemenea, bine venite. Trebuie doar să  anunțati dinainte că veniți însoțiti de prietenii necuvântători.

CONTACT

Adresa: sat Breb, numărul 212, comuna Ocna Șugatag, județ Maramureș
Telefon: +40 733 436 656
Email: casadinvalebreb@gmail.com

GALERIE FOTO

LOCALIZARE

ECO MARAMUREȘ

Descoperă mai multe activități, trasee și evenimente recomandate în destinația de ecoturism Eco Maramureș.

CAZĂRI SIMILARE