Casa de la Mara

DESCRIERE

Complexul turistic Casa de la Mara este format din trei case cu aspect tradițional maramureșean, din lemn, dar care oferă tot confortul necesar petrecerii unui sejur de neuitat în destinația de ecoturism Eco Maramureș. Toate unitățile de cazare au zonă de relaxare, TV cu ecran plat cu canale prin cablu și baie privată cu duș. Fie că alegeți să veniți cu familia sau un grup de prieteni, aici veți găsi un spațiu potrivit pentru relaxare sau un punct de plecare spre a explora această zonă superbă de la poalele Munților Gutâi.

Complexul  este situat la mică distanță de drumul național ce leagă Baia Mare de Sighetu Marmației, în localitatea Mara, într-o grădină feerică, cu pomi fructiferi și iarbă verde, cu un iaz ce conferă farmec întregii locații și un peisaj de vis.  

De aici puteți porni în drumeție spre obiectivele naturale din zona noastră: Creasta Cocoșului, Tăurile Chendroaiei,Cheile Tătarului, lacurile sărate de la Ocna Șugatag, Pădurea Crăiască sau în drumeție ușoară în jurul satului, puteți alege să vizitați biserica de lemn, monument UNESCO din Desești sau pur și simplu să vă plimbați prin sat pentru a admira arhitectura locală și a lua cunoștință cu viața satului. Alte obiective de interes pentru turiștii ce vizitează Maramureșul sunt situate la mica distanță: Cimitirul Vesel de la Săpânța, Mănăstirea Bârsana, orașul Sighetu Maramației. 

CONTACT

Adresa: sat Mara, numărul 213, comuna Desești, județ Maramureș
Telefon: +40 724 468 182/ +40 726 396 417
Email: contactcasadelamara@gmail.com

GALERIE FOTO

LOCALIZARE

ECO MARAMUREȘ

Descoperă mai multe activități, trasee și evenimente recomandate în destinația de ecoturism Eco Maramureș.

CAZĂRI SIMILARE