Green Village Resort ÎN ARMONIE CU NATURA

Green Village 4* Resort nu este doar parte din natură, ci natura însăși – arhitectura păstrează caracterul local, materialele sunt durabile și 100% ecologice.

Capacitatea de cazare acoperă un total de 89 de camere confortabile – camere duble, fiecare cu o terasă primitoare, apartamente cu 2 și 3 camere și penthouse-uri cu vedere către lacurile și canalele Dunării.

Vilele cu livinguri confortabile si cotloane intime pentru recreere, mobilier din bambus și finisaje atent alese asigură standarde ridicate de cazare. Camerele sunt echipate complet, cu minibar și aer condiționat.

Pentru că în Green Village Resort atmosfera e mereu autentică, vei găsi împrejurul vilelor, pe salba de lacuri, câteva familii de rațe liniștite care și-au făcut cuib, printre nuferi și stuf – le poți urmări cu grijă în timp ce îți savurezi cafeaua dimineața.

 

SOFISTICAT ȘI CONFORTABIL

Green Village Resort nu face compromisuri în ceea ce privește calitatea serviciilor oferite. Echipa noastră specializată se îngrijește de fiecare funcțiune a resortului, atât din punct de vedere tehnic, cât și estetic, paleta de facilități e variată și îţi stă la dispoziţie.

De la piscina exterioară la grădina organică, găsești în curtea resortului la fiecare pas, un mod de a petrece vacanța și de a învăța lucruri noi!

 

EXPERIENȚE SPECIAL CONCEPUTE PENTRU TINE

Îngăduie-ți timp să treci prin toate activitățile propuse de noi – excursii în arealul Deltei Dunării, plimbări cu bicicleta, găsirea comorilor în satul Sfântu Gheorghe și multe altele.

Organizăm campionate de fotbal și volei pe nisip, așa că fă-ți echipa de acasă și începe antrenamentul!

Recomandăm să pornești în căutarea celei mai frumoase păsări pe salba de canale și lacuri din jurul Green Village Resort și să ne arăți cadrele frumoase pe care le-ai surprins.

Te poți așeza la pescuit la marginea resortului sau poți închiria caiace și poți porni în aventură cu prietenii tăi. Orice alegi, la recepție avem tot echipamentul necesar.

Rezervă-ți acum vacanța în cel mai fascinant loc din România – Delta Dunării!