O experiență inedită timp de 4 zile în destinația de ecoturism Delta Dunării!

Tur de 4 zile / 3 nopți – grup PRO

Ziua 1 – Ne întâlnim la Tulcea la ora 16:00. Ne transferăm la Mila 23 la pensiune, ne cazăm și ținem o scurtă ședință tehnică privind traseul, particularitățile Deltei Dunării și ale fotografiei de natură, regulile de barcă și de comportament într-o rezervație naturală. Seara avem pregatită o cină pescărească.

Transferul la Mila 23 se face pe un traseu foarte frumos și plin de subiecte fotografice, seara este lumina perfectă pentru acest traseu înspre Mila 23. NU mergem pe Dunăre, ci pe canale mici și lacuri sălbatice căutând în permanență subiecte de fotografiat.

Zilele 2 – 3 – Plecăm în Deltă dis de dimineață, înainte de răsăritul soarelui, pentru a prinde lumina magică a răsăritului și pasarile ce încep să se hrănească. După ședința de răsărit ne întoarcem la pensiune pentru mic dejun. Ieșim pe apă din nou, imediat dupa micul dejun, într-o tură de o zi . Ne începem căutarea subiectelor de fotografiat în jurul satului Mila 23, ruta fiind aleasă în funcție de nivelul apei și de informațiile proaspete despre grupurile de păsări aflate în zonă. Mergem spre diferite locuri din Delta Dunării, traseele find decise zilnic în funcție de condițiile meteo, de nivelul apei și de informațiile proaspete pe care le avem din teren.

Ne întoarcem seara, după ce facem ultimele fotografii în lumina apusului de soare. La pensiune ne așteaptă o cină pescărească. Neapărat descarcați fotografiile și puneti acumulatorii la încărcat.

Desigur nu vom neglija nici animalele, vom cauta tot timpul să găsim jucăușele vidre, precauții mistreți, elegantele căprioare, hazlii bizami sau frumoșii câini enoți.

Ziua 4 – După un mic dejun relaxat (9:00), de această dată fără ieșire la răsărit, pornim spre Tulcea (ora 10:00) pe un traseu invers decât cel de la venire, dimineața având cea mai bună lumină pentru el.

Rezervă-ți acum o experiență de vis, mai multe info despre turele foto, găsiți aici.