Casa dintre Sălcii

DESCRIERE:

Pensiunea Casa dintre Sălcii este situată pe malul drept al canalului Uzlina, fiind înconjurată pe trei laturi de apă.  Aspectul tradițional al caselor din Delta Dunării, zugrăvite în alb-albastru, a fost modelul gazdelor în decorarea pensiunii. Acoperișul din stuf, realizat cu migală și cu multe eforturi de echipe de meșteri locali, este pentru ei un adevărat motiv de mândrie. Păstrarea unor tradiții străvechi, susținerea comunității locale și protejarea naturii prin practicarea unui turism responsabil sunt misiunile acestor oameni implicați în ceea ce fac.

Gradina de legume și pomi fructiferi

Pensiunea are o frumoasă grădina de legume, absolut necesară aici, atât de departe fiind de orice magazin. Numeroșii gutui plantați pe malul apei, produc suficiente fructe pentru gemul delicios servit la micul dejun.

Sala de mese are o capacitate de 40 de locuri, la care se adaugă 30 de locuri la terasa și foișorul situat pe malul apei.

Meniul include mâncăruri tradiționale din pește, din carne ori legume, după cum preferă oaspeții pensiunii. Se gătește zilnic, așa ca într-o gospodărie, iar cei ce au mâncat la pensiune nu uită să laude mereu deserturile casei.

Rezervă-ți acum un sejur la una din cele mai tradiționale pensiuni din destinația de ecoturism Delta Dunării!

CONTACT:

Adresa: str. Dunării, nr. 97, Chilia Veche, jud. Tulcea
Telefon: +40 730 909 035
Email: office@limanul.com
Website: www.limanul-resort.ro

GALERIE FOTO:

CAZĂRI SIMILARE

Meniu